Menu

Notícies

Extraescolars i horaris definitius

Benvolgudes famílies,

Des de l'equip d'extraescolars de l'AMPA del Pau Casals, us comuniquem que ja tenim aquí la confirmació d'activitats del 2021/2022 .

Aquest missatge consta del calendari actualitzat amb les activitats que han sortit i, a part, les que no es realitzaran, escrites més a baix.

Les Activitats de Robòtica(1r a 3r i 4rt a 6é), futbol (de 3r i 4rt i de 5é i 6é), Handbol (1r i 2n i 3er a 6é), Junior FIAC grup C i psicomotricitat no es realitzaran, per no complir les ràtios mínimes.

El primer dia de la realització de les activitats es el 1 d'Octubre.

CALENDARI DEFINITIU 2021-22 D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:

Si necessiteu fer un canvi d'activitats o voleu modificar alguna fitxa o demanar informació, poseu-vos en contacte amb el coordinador Adrián.

Truqueu o Whatsapp: 610150024   -   Correu: extraescolars "arrova" ampapaucasals.cat

Moltes gràcies,

Atentament,

L'AMPA del Pau Casals

Informació Extraescolars 2021-22

Hola, famílies!
Ens posem en contacte amb vosaltres amb una nota aclaridora per informar-vos, d'una rectificació en l'horari, atès hi havia una errada en l'anterior. Us deixem adjunt l'horari correcte.

Per començar les franges horàries d'anglès migdia han estat modificades, i són les següents:

EL PRIMER TORN (dividit en dos franges)
Serà de 12:30 a 13:30

EL SEGON TORN
Serà de 13:45 a 14:45

No hi haurà servei d'acollida per l'activitat d'anglès. Aquells nens i nenes que no es quedin al servei de menjador, el dia que fan la classe d'anglès, els hauran de venir a buscar els familiars a les 13:30 si fan anglès en el primer torn o portar-los a classe a les 13:45 si fan classe en el segon torn.

Per afavorir l'hora de menjador i no modificar els seus horaris la classe d'anglès de migdia de 3r serà els dimecres de 12:30 a 13:30, mantenint així el seu torn de menjador. Això només afectarà a aquesta activitat.

Respecte a les activitats d'Anglès acadèmic FIAC us informem que els dos grups, Junior A i Junior C es mantindran oberts per fer inscripcions fins que finalitzi el termini, el dia 19 de setembre. El Junior C ha patit alguna baixa i necessita omplir la ràtio mínima per poder realitzar-se.

Recordeu que si no s'arriba a la ràtio mínima d'alumnes inscrits, acordada per l'acadèmia i l'AMPA, no es podrà fer l'activitat en aquest grup. Si esteu interessats/es us deixem els passos a seguir, més a baix, per poder inscriure als vostres nens/es.

++ Les inscripcions del grup d’Anglès de la FIAC, el JUNIOR A i C, romandran obertes fins que finalitzi el període d’inscripcions. En el cas del JUNIOR C necessitem arribar a la ràtio mínima per tirar endavant l’activitat. En cas contrari aquest grup no podrà realitzar l’activitat. 

ANGLÈS FIAC

El cas de l'extraescolar d'anglès tarda de la FIAC segueix un procediment d'inscripció diferent i que us detallem a continuació:


Què haig de fer per inscriure al meu fill/a a l'activitat d'anglès tarda FIAC?

- Vegeu el vídeo explicatiu següent: VIDEO FIAC.
- Ompliu el formulari de preinscripció clicant aquest enllaç : Formulari de Preinscripció
- Com alumne nou, el vostre fill/a ha de fer la prova de nivell Prova d'accés nous alumnes FIAC per determinar a quin nivell FIAC serà assignat. La prova consta d'una primera part online i, habitualment d'una segona part oral. L'acadèmia es posarà en contacte amb vosaltres per fer l'entrevista de manera presencial o telefònica.

Acabat el període de preinscripcions, es publicaran els llistats de les activitats que cobreixen les ràtios mínimes per poder-les oferir (incloses anglès tarda FIAC). El coordinador es posarà en contacte amb aquelles famílies que havien apuntat al seu infant en una activitat que no sortirà per informar-los i donar altres opcions.

 

 PREUS 2021 - 22

ACTIVITAT

PREU ANUAL

Patinatge P4-6è

160

Multiesport 1r-2n

210

Multijocs p4-p5

185

Psicomotricitat P3

185

Robòtica P3-6è

290

Escacs migdia 1r-6è

160

Anglès migdia P4-6è

170

Handbol 1r-6è

210

Fútbol 1r-6è

210

Anglès tarda 1r-6è

440*

*Els llibres que s’utilitzen tenen un cost addicional de 30-35 € en funció del preu que estipuli l’acadèmia FIAC i que s’ha de sumar al preu anual de l’activitat.

 

INSCRIPCIONS PER ALTRES ACTIVITATS


Que és el primer que hem de fer per formalitzar la inscripció?

-Hem de entrar en la TPV i crear la nostra firma digital per poder signar online la inscripció.


Quina és la data de obertura i finalització per inscriure al meu fill/a a una extraescolar?

-Del proper dia 13 de Setembre al 19 d’aquest mateix mes.


Què haig de fer per inscriure al meu fill/a en una activitat extraescolar?

-Pròximament es passarà per delegats i xarxes socials l'enllaç per fer la inscripció de les extraescolars a través de la TPV. En la inscripció trobareu vídeos explicatius o descripcions de les diferents activitats.


Per qualsevol dubte us deixem el contacte del nou coordinador, l'Adrián:
E-mail: extraescolars "arrova" ampapaucasals.cat
Telèfon o WhatsApp: 610 150 024

Preparant les Extraescolars

La comissió d’extraescolars ja s’està reunint i coordinant amb les entitats que organitzen les activitats del proper curs. Tota la informació i el formulari d’inscripció s’enviarà a les famílies a principis de setembre. Restem a l’espera de veure quina serà l’evolució de la pandèmia i les instruccions d’inici de curs de la Generalitat referent a la ràtio màxima de cada grup i així poder acabar d’organitzar.

L’acadèmia d’anglès que el proper curs farà l’extraescolar de tarda serà l’acadèmia d’idiomes FIAC. Per fer la seva organització dels cursos la FIAC ens ha demanat fer proves de nivell als alumnes durant el mesos de juny i juliol per tenir els cursos ja distribuïts al setembre. La ràtio mínima dels grups haurà de ser de 8 alumnes.
Es faran dos períodes d’inscripció. Un al llarg del mes de juny per l’acadèmia d’anglès dels grups de tarda i un altre al setembre per a la resta d’activitats.

Us anirem informant.

L'AMPA

Extraescolar d'anglès

La comissió d’extraescolars ja s’està reunint i coordinant amb les entitats que organitzen les activitats del proper curs. Tota la informació  i el formulari d’inscripció s’enviarà a les famílies a principis de setembre. Restem a l’espera de veure quina serà l’evolució  de la pandèmia i les instruccions d’inici de curs de la Generalitat referent a la ràtio màxima de cada grup i així  poder acabar d’organitzar.

L’acadèmia d’anglès que el proper curs farà l’extraescolar de tarda serà l’acadèmia d’idiomes FIAC @fiacidiomes . Per fer la seva organització dels cursos la FIAC ens ha demanat fer proves de nivell als alumnes durant el mesos de juny i juliol per tenir els cursos ja distribuïts al setembre. La ràtio mínima dels grups haurà de ser de 8 alumnes.

Mireu-vos el video per tenir una mica més d'informació.

Es faran dos periodes d’inscripció. Un al llarg del mes de juny per l’acadèmia d’anglès dels grups de tarda i un altre al setembre per a la resta d’activitats.
Us anirem informant!!!! 👏🏻👏🏻👏🏻

L'AMPA

 

 

Extraescolars 2020-21

Benvolgudes famílies,
Us informem que des de l'AMPA estem organitzant les activitats extraescolars per al curs 2020-21.
Ja sabem que moltes famílies teniu la necessitat de saber quines activitats es faran a l’escola per poder triar aquelles que us interessen i s’ajusten a les vostres necessitats.
De moment us comuniquem que s'estan fent les gestions corresponents amb l’empresa prestadora del servei.
L’excepcionalitat del que estem vivint amb la pandèmia del covid 19 ens dificulta que a data d’avui estiguin organitzades les activitats tal i com tots desitgem amb les màximes garanties per a tothom.
Us demanem comprensió i tan bon punt tinguem novetats us ho farem saber mitjançant la nostra web i els grup delegats de classe. 
 
Gràcies per la vostra comprensió.
 
L'AMPA
Confirmeu que esteu acceptant que aquest lloc web emmagatzemi la vostra informació acceptant la política de privadesa.